AUTOARINAN MALLISTO UUDISTUU, UUSI KOREALAINEN TÄYSSÄHKÖAUTO KGM KORANDO E-MOTION NYT KOEAJETTAVISSA!

Aloitamme yhteistyön Korealaisen KGM-automerkin parissa.

Uutuusmalli KGM Korando e-Motion on nyt koeajettavissa meillä.

KGM on erikoistunut maastoautoihin ja katumaastureihin
Etelä-Korean vanhin autonvalmistaja, on erikoistunut nelivetoisiin maastoautoihin ja katumaastureihin. KGM:n tuotteet tunnetaan vahvoina, luotettavina ja käytännöllisinä autoina, joiden ominaisuudet on suunniteltu vaativaa käyttöä silmällä pitäen.

KGM:n erikoistuminen SUV- ja nelivetomalleihin tarkoittaa sitä, että suunnittelussa ei ole tarvinnut tehdä kompromisseja, vaan autot täyttävät korkeimmatkin laatu- ja käytettävyysvaatimukset. Tästä osoituksena KGM myöntää autoilleen Suomessa takuun vähintään seitsemäksi vuodeksi tai 150 000 km asti.

Myös autojen vetopainot kertovat, että KGM on tehty suoriutumaan vaativistakin tehtävistä. Voimakkaat moottorit, alhainen melutaso, käytössä ylivoimainen neliveto ja laadukas viimeistely sekä hyvä varustelutaso takaavat ajamisen helppouden ja mukavuuden.

KATSO LISÄÄ