Uusi Citroën C5 X

Me täällä Autoarinalla haluamme esitellä sinulle uuden Citroën C5 X joka varmasti herättää mielenkiinnon melko perinteisessä segmentissä. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä sedanin eleganssia, farmarimallin dynamiikka sekä SUV-maailman käytännöllisiä ominaisuuksia. Keula on malliltaan pitkä, sulava ja aerodynaaminen. Ajoasento on perinteistä sedanmallia korkeammalla ja renkaat ovat isot.  Auton mitat tarjoavat runsaat tilat myös perheet huomioiden<

C5 X houkuttelee mukavaan matkantekoon loungemaisten sisätilojen ja Advanced Comfort -mukavuusistuinten ansiosta. Advanced Comfort -mukavuusjousitus luo lentävän maton vaikutelman. Tavaratila on suunniteltu farmariautojen tapaan, ja sen tavaratila on 545 litraa (ja jopa 1640 litraa takaistuimen ollessa taitettuna).

C5 X on tarjolla niin bensiini- kuin lataushybridiversiona. Lataushybridiversio tarjoaa 225 hv:n tehon ja arkisiin ajoihin riittävän, yli 50 km:n toimintamatkan CO2-päästöttömästi täyssähköajolla (WLTP-mittaustavan mukaan). C5 X Plug-in Hybrid hyödyntää viimeisintä teknologiaa ja lisää niin käytön mukavuutta kuin monipuolisuutta: erittäin mukavaa liikkumista pesämäisessä hiljaisuudessa ja rauhassa, kiitos täydellisen eristyksen tienpinnasta sekä auton ulkopuolisesta maailmasta.

C5 X tuo mukanaan viimeisimmät teknologiat, jotka tekevät ajamisesta rennompaa, turvallisempaa ja hauskempaa. Tarjolla mm.:

  • Laajennettu tuulilasinäyttö: kaikki tärkeä tieto heti kuljettajan näkökentässä
  • Uusi infotainment-järjestelmä: My Citroën Drive Plus
  • Ajolinja-avustin, pitkän matkan katveavustin, takana risteävän liikenteen varoitin, Top 360 Vision -peruutuskamera sekä avaimeton hands free -käynnistys ja lukitus.

Lippulaivamaista laatua nyt Autoarinalta, tervetuloa kanssamme Citroën C5 X:n maailmaan!

TUTUSTU:
https://www.citroen.fi/mallisto/c5-x/