Hyundai IONIQ 5 voittokulkue jatkuu

New Yorkin kansainvälisessä autonäyttelyssä (NYIAS) järjestetyssä 2022 World Car Awards -palkintogaalassa Hyundain innovatiivinen täysäshköauto vei voiton kaikissa kolmessa kategoriassa, joissa se oli ehdolla.

Hyundai IONIQ 5 palkittiin World Car of the Year -pääpalkinnolla, World Electric Vehicle of the Year ja World Car Design of the Year -palkinnoilla. Hyundai IONIQ 5 jätti taakseen 27 muuta vuonna 2021 esiteltyä automallia.
IONIQ 5 on ensimmäinen automalli Hyundain täyssähköisessä IONIQ-mallisarjassa. Innovatiivinen E-GMP-alustarakenne mahdollistaa ultranopean latausarkkitehtuurin ja erittäin tilavan matkustamon.

IONIQ 5 on muotoilultaan uuden aikakauden edustaja, jota yhtiön suunnittelijat kutsuvat ”Parametric Dynamics” -nimellä. Pintojen jalokivityyliset yksityiskohdat korostavat visuaalista identiteettiä, ja ulkopuolen uniikki tyyli muodostuu puhtaista terävistä linjoista, jotka viestivät täyssähköisen auton dynaamisesta olemuksesta.

IONIQ 5:n viime vuotisen ensiesittelyn jälkeen automalli on saavuttanut lukuisia kansainvälisiä tunnustuksia ja palkintoja, esimerkiksi Vuoden Auto -palkinnot Saksassa ja Iso-Britanniassa sekä Auto Express ja Auto Bild -lehtien Vuoden sähköauto-tittelit.

World Car of the Year -äänestyksen finaaliin IONIQ 5 valittiin 28 automallin joukosta. Päästäkseen kilpailukategoriaan ehtoina oli se, että automallia valmistetaan vuosittain vähintään 10 000 kappaletta, se on hinnoiteltu päämarkkina-alueilla luksustason alapuolelle ja sitä myydään vähintään kahdella markkina-alueella kahdessa maanosassa 1.1.2021 – 30.3.2022 välisenä aikana.

Maahantuoja:
Hyundai

    Kysy lisää / Pyydä tarjous    Vaihtoauton tiedot